LOXAM Access Aalborg

Østre Fælledvej 19
9400 Nørresundby

Åbningstider

mandag
07:00 - 16:00
tirsdag
07:00 - 16:00
onsdag
07:00 - 16:00
torsdag
07:00 - 16:00
fredag
07:00 - 15:00
lørdag
Lukket
søndag
Lukket
Se alle åbningstider
Skjul

LOXAM Access Nørresundby er eksperter inden for liftmateriel. Så har du brug for rådgivning i forbindelse med din opgave, findes løsningen hos vores liftspecialister.
Vores store moderne lift-program spænder bredt. Vi har den lift du har behov for - lige fra store bemandede lastvognslifte, terrængående lifte, sax- og bomlifte, trailerlifte til den kompakte og smidige lift med en lille arbejdsbredde herunder minikraner og speciallifte.

Vi kommer gerne ud og gennemgår stedet og måler gratis op for dig. Så besøg LOXAM Access i Nørresundby og få et godt tilbud på leje af den lift, du står og mangler.

Service

Vores produkter

Liftvogne til lille kørekort, bemandede liftvogne op til 20 meter, hybrid bomlifte

Udlejning af liftvogne til lille kørekort, bemandede liftvogne op til 20 meter, hybrid bomlifte

Diesel drevne saxlifte, El-drevne saxlifte

Udlejning af Diesel drevne saxlifte, El-drevne saxlifte

Teleskoplæssere, mastebomlifte, spiderlifte

Udlejning af teleskoplæssere, spiderlifte, bemandede liftvogne

Lastvognslifte 25 til 40 m

Liftvognene er bemandede med dygtige og erfarne chauffører – din sikkerhed for at komme trygt op og ned. Velegnet til opgaver som vinduespolering, skiltemontering, reparationer og vedligeholdelsesopgaver i højden, filmoptagelser mv.

Lastvognslifte 41 til 61 m

Liftvognene er bemandede med dygtige og erfarne chauffører – din sikkerhed for at komme trygt op og ned. Velegnede til opgaver som vinduespolering, skiltemontering, reparationer og vedligeholdelsesopgaver i højden, filmoptagelser mv.

Spiderlifte op til 42 m

Spiderliften kommer ind, hvor andre lifte må give op – velegnet til opgaver hvor pladsen er trang, smalle portåbninger og indgangspartier. Spiderlifte kan fås til både uden- og indendørs brug.