Loxam Module Vest

Baggeskærvej 54
7400 Herning

Åbningstider

mandag
07:00 - 16:00
tirsdag
07:00 - 16:00
onsdag
07:00 - 16:00
torsdag
07:00 - 16:00
fredag
07:00 - 15:00
lørdag
Lukket
søndag
Lukket
Se alle åbningstider
Skjul
Med et stort og fleksibelt udvalg i moduler og skurvogne, kan LOXAM Module Herning imødekomme langt de fleste behov - uanset byggepladsstørrelse! Vi kan bygge en hel modul-by med alle tænkelige faciliteter, men også levere en enkelt vogn med hvad dertil hører. Alle moduler og vogne kan udstyres og serviceres efter ønske. Kontakt LOXAM Module Herning og få et godt tilbud på leje af det modul, du har brug for. Er du i tvivl om valg af løsning kommer vi gerne med et forslag

Service

Vores produkter

Levering/etablering af byggeplads og gennemgang af sikkerheds procedure

Udlejning af læssemaskiner, telekoplæssere, materialehejs, modul og skurvogne, toiletvogne, containere, modulbyer

Elekstrisk udstyr, generatorer, kompressorer

Udlejning af generatorer, Bjælkevibratorer,glittemaskiner, højfrekvensstave, frekvensomformere, stavvibratorer, klippe- og bukkebord, jernklipper/-bukker/-binder, kranspande,blandemaskiner,skæremaskiner til asfalt og beton, håndslibemaskiner,klinger, beton gulvslibere, gulvstripper, asfalt- og betonfræsere,gulvslibemaskiner,stenskæreborde, el-save,svejseanlæg, skærebrændersæt, flammekastere, generatorer op til 6,5 kVA, generatorer over 6,5 kVA, Industristøvsugere, påkrævet sug for værktøj,

Modul Løsninger

Udlejning af moduler, etablering af modulbyer med alle tænkelige faciliteter, stor skalerbarhed efter behov.

Containere

Udlejning af containere, velegnet til opbevaring af materiel og værktøj på byggepladser. LOXAM module har flere container modeller, 8, 10, 20 og 40 fod.

Air conditioning

Rental of air conditioning equipment To fulfil your requirements, LOXAM POWER can provide a wide range of equipment (dryers, de-humidifying units, air coolers, breathable air units, etc.) to guarantee production continuity in the best conditions.

Eletricitet

Udlejning af generatorer. Uanset om der skal bruges strøm ved en strømafbrydelse eller for at skaffe strømforsyning til pladsen, har LOXAM Rental et bredt udvalg af generatorer med alt tilbehør og service. Fås fra 2,8 til 100 kWa.