LOXAM Access Aarhus

Graham Bells vej 40
8200 Aarhus N

Åbningstider

mandag
07:00 - 16:00
tirsdag
07:00 - 16:00
onsdag
07:00 - 16:00
torsdag
07:00 - 16:00
fredag
07:00 - 15:00
lørdag
Lukket
søndag
Lukket
Se alle åbningstider
Skjul

Din LOXAM Access Aarhus afdeling tilbyder en lang række materiel, lige fra store bygge projekter i industrien til private brugere. Vores udlejnings konsulenter står klar i Aarhus N til at rådgive omkring valg af det rette materiel og værktøj til dine opgaver. LOXAM Access Aarhus tilbyder lejeløsninger der kan tilpasses dit behov for leje, uanset om det er for en kortere periode eller langtids leje. Besøg Aarhus N og få et godt tilbud på leje af det materiel du har brug for.

Service

Vores produkter

Liftvogne til lille kørekort, bemandede liftvogne op til 61 meter, hybrid bomlifte

Udlejning af liftvogne til lille kørekort, bemandede liftvogne op til 61 meter, hybrid bomlifte

Diesel drevne saxlifte, El-drevne saxlifte

Udlejning af Diesel drevne saxlifte, El-drevne saxlifte

Teleskoplæssere, mastebomlifte, spiderlifte

Udlejning af teleskoplæssere, spiderlifte, bemandede liftvogne

Lastvognslifte 25 til 40 m

Liftvognene er bemandede med dygtige og erfarne chauffører – din sikkerhed for at komme trygt op og ned. Velegnet til opgaver som vinduespolering, skiltemontering, reparationer og vedligeholdelsesopgaver i højden, filmoptagelser mv.

Lastvognslifte 41 til 61 m

Liftvognene er bemandede med dygtige og erfarne chauffører – din sikkerhed for at komme trygt op og ned. Velegnede til opgaver som vinduespolering, skiltemontering, reparationer og vedligeholdelsesopgaver i højden, filmoptagelser mv.

Spiderlifte op til 42 m

Spiderliften kommer ind, hvor andre lifte må give op – velegnet til opgaver hvor pladsen er trang, smalle portåbninger og indgangspartier. Spiderlifte kan fås til både uden- og indendørs brug.